Courgettemousse met garnaaltjes

Ingrediƫnten
- 1 courgette, ongeschild in blokjes
- 1 sjalot, gesnipperd
- 1 teentje knoflook, gesnipperd
- 2 eetlepels mascarpone
- 1 bosje basilicum, heel fijn gesneden of 1 eetlepel basilicumpasta
- 100 gr gepelde Hollandse garnaaltjes
- 1 eetlepel zonnebloemolie
- peper en zout
Bak 1 fijngesnipperde sjalot en 1 fijngesnipperd knoflookteentje in de olie glazig.
Voeg de courgette in blokjes en 2 eetlepels water toe. Laat ca 10 minuten stoven.
Kruid met peper en zout. Mix tot een gladde mousse en laat afkoelen.
Meng de courgettemousse met 2 eetlepels mascarpone en 1 eetlepel basilicumpasta of het bosje fijngesnipperde basilicum. Kruid bij met peper en zout.
Verdeel de mousse over de glaasjes met daarop de garnalen.
Versier de glaasjes met 1 of 2 sprietjes bieslook.