Gepaneerde knolselderij

Ingrediƫnten:
- 1 kleine knolselderij
- 1 ei
- ca 50 g gemalen pittige kaas
- bloem
- paneermeel
- snuifje tijm
- 2 – 3 eetlepels olijfolie
Bereiding:
Maak de knolselderij schoon en snij hem in plakken van ca 1/2 cm dik.
Snij met een rond uitsteekvormpje cirkels uit deze plakken.
Stoom of kook deze knolselderijrondjes beetgaar.
Strooi wat meel in een diep bord en meng de tijm erdoor.
Klop in een tweede bord het ei los met een eetlepel water.
Meng in een derde bord paneermeel en gemalen kaas.
Haal de knolselderijrondjes eerst door het meel, vervolgens door het ei en dan door het paneermeel met kaas.
Verwarm de olijfolie in een pan (zorg dat ze goed heet is) en bak de knolselderijplakjes in enkele tellen aan beide zijden goudbruin.
Dit recept is heerlijk met een groene salade.