Close

Gluren bij de tuinburen

Het is gelukt! Dankzij de aanmeldingen van meer dan 50 enthousiaste tuinders is er op zondag 27 juni 2021 van 10.00 tot 16.00 uur de open tuinendag ‘Gluren bij de tuinburen’ voor onze vereniging.

Hieronder een overzicht van alle tuinen die meedoen zodat je alvast kan bekijken welke tuin je wilt bezoeken:


Uiteraard organiseren we deze dag zo dat we ons aan de dan geldende RIVM maatregelen kunnen houden en elkaar coronaproef kunnen ontmoeten. Er wordt een apart coronaproof reglement opgesteld, dat jullie via een nieuwsbrief, de website en op 27 juni kunnen lezen. We hanteren sowieso een maximum van 2 personen per bezoek aan een tuin per keer. Om alles in goede banen te leiden laten we daarom geen bezoekers van buiten onze vereniging toe en is deze ‘Gluren bij de Tuinburen’ dag alleen voor tuinders van onze vereniging.

De aanmelding voor de tuinbezoeken op 27 juni geschiedt centraal op de dag zelf bij de speciaal daarvoor gemaakte inschrijftafels per complex. Dit om tot een goede regulering van de bezoekers te komen. Ook worden om diezelfde reden looprichtingen aangebracht op de complexen.

We gaan er met zijn allen een mooie dag van maken; wij hebben er héél véél zin in ieder geval. Nu maar hopen op een mooie zomerse dag; niet te warm maar vooral droog.

De organisatie Steffie, Bernadette, Helena, Evelyn en Sylvia

 

Vragen & ideeën
Voor vragen en ideeën kun je een mailtje sturen naar tuinendag@atv-levenslust.nl of onderstaande personen op je complex even opzoeken.

  • Complex Biesland: Helena Pinna tuin 72 of Sylvia Coenen tuin 63
  • Complex Delftse Hout: Bernadette van Rooyen tuin 118
  • Complex Kooltuinmolensloot: Steffie Chaudron tuin 38
  • Complex Vijvertuinen: Evelyn van Beers tuin 16