Close

Aangepaste ALV op 4 november 2020

In verband met de nieuwe Corona-maatregelen zal de ALV online worden gehouden. Ook de agenda is daarom aangepast. Hoe u mee kunt doen leest u in onderstaande brief. brief ALV online vergaderen ALV 4 november 2020 aangepaste agenda

Read More

Tuinen te koop (herfst 2020)

In verband met het Coronavirus verloopt deze herfst de verkoop op de volgende manier: De tuinenkijkdag gaat wel gewoon door op de afgesproken dag en tijdstip. De verkoop gaat digitaal, wachtlijstleden krijgen hier binnenkort een e-mail over.

Read More

Tuinen te koop (zomer)

In verband met het Coronavirus verloopt deze zomer de verkoop anders: De tuinenkijkdag gaat wel gewoon door op de afgesproken dag en tijdstip (zaterdag 11 juli 2020 12:00 – 13:00 uur). De verkoop gaat digitaal, wachtlijstleden hebben hier een e-mail over ontvangen. Niets ontvangen, stuur dan  een mailtje naar tuinoverdrachten@atv-levenslust.nl.

Read More

Levenslustigheden zomer 2020

De langste dag van 2020 is geweest, de pioenrozen zijn uitgebloeid, de sla staat al op doorschieten. De eerste generatie rupsen heeft zich vol gegeten en fladdert als vlinder vrolijk rond. Lees meer in de nieuwe Levenslustigheden.

Read More