Close

Tuinen te koop (zomer)

In verband met het Coronavirus verloopt deze zomer de verkoop anders: De tuinenkijkdag gaat wel gewoon door op de afgesproken dag en tijdstip (zaterdag 11 juli 2020 12:00 – 13:00 uur). De verkoop gaat digitaal, wachtlijstleden hebben hier een e-mail over ontvangen. Niets ontvangen, stuur dan  een mailtje naar tuinoverdrachten@atv-levenslust.nl.

Read More

Levenslustigheden zomer 2020

De langste dag van 2020 is geweest, de pioenrozen zijn uitgebloeid, de sla staat al op doorschieten. De eerste generatie rupsen heeft zich vol gegeten en fladdert als vlinder vrolijk rond. Lees meer in de nieuwe Levenslustigheden.

Read More

Tuinen te koop (lente)

In verband met het Coronavirus verloopt deze lente de verkoop anders. Alle wachtlijstleden hebben een e-mail gekregen met details over de verkoop. Hebt u geen bericht ontvangen. stuur dan een bericht naar tuinoverdrachten@atvlevenslust.nl.

Read More

Levenslustigheden lente 2020

Het voorjaarsnummer van Levenslustigheden is uit, echter in verband met de “Coronacrisis” kan deze keer het nummer niet bezorgd worden maar wel gelezen worden op de website: “Levenslustigheden lente 2020” of te vinden onder het kopje “Ledeninformatie > Levenslustigheden“. Leden zonder internet krijgen Levenslustigheden per post toegezonden.

Read More

Nieuwsbrief ‘de coop’

Nieuwsbrief ‘de coop’ is voor álle tuiniers van Delftse Hout. Zo blijft iedereen op de hoogte van wat er speelt op het complex: de activiteiten rond ‘de coop’ én ander nieuws zoals het hakselweekend en de opschoondag. De nieuwsbrief verschijnt op onregelmatige basis. Wie geen mail heeft, vindt de nieuwsbrief ook in de kastjes op […]

Read More