Close

Italiaans eten

Dit keer Italiaanse recepten in het Italiaanse themanummer. Het Italiaans menu is anders dan we in Nederland gewend zijn, het bestaat uit de volgende gangen: Antipasto: Het voorgerecht, vaak wat vleeswaren, olijven, bruschetta (geroosterde ciabatta met bv een mengsel van knoflook, tomaten, basilicum en olijfolie), Italiaanse kaasjes, gegrilde groenten.  Primo piatto: Het eerste gerecht bestaat uit een […]

Read More

Levenslustigheden lente 2022

Interview met onze imkers Wist je dat de bijen op onze complexen zogenaamde Buckfastbijen zijn? En deze bijen speciaal gekweekt zijn op onder andere de vriendelijkheid naar de mens? Lees het in dit nummer op pagina 11 t/m 15. Sporen in het tuinlandschap Wie meer wil weten over het ontstaan van het landschap en dat […]

Read More

Levenslustigheden winter 2021

Weten jullie hoe belangrijk het is dat er mensen zijn die vrijwillig iets doen voor onze vereniging? In dit nummer van Levenslust lees je over onze mensen die op de achtergrond veel werk verrichten. Hartelijk dank daarvoor! Deze leden doen belangrijk werk uit zichzelf en ze hebben er nog plezier in ook! Veel leesplezier met […]

Read More

Levenslustigheden herfst 2021

De nieuwe Levenslustigheden in een nieuw vormgegeven jasje! Interview Cees de Groot Delftse Hout loopt uit voor de vijgen van Cees de Groot. Hoe krijgt Cees het toch voor elkaar om 300 vijgen te oogsten? Bijdrage Dirk Hulst Dirk Hulst is een liefhebber van tropische zomers. Waarom? Omdat hij zonaanbidders in zijn tuin heeft. Welke? […]

Read More