Close


Nieuwsbrief 2020 – 03


Gaat de hakseldag nog wel door? Wat moet ik dan met mijn snoeihout? En blijft het clubhuis voorlopig dicht? Vanwege het coronavirus gaat de agenda van ons tuincomplex op z’n kop. Het bestuur heeft een aantal maatregelen genomen.

 


KALENDER: belangijke wijzigingen

  • v.a. 18 maart: snoeihout mag naar de parkeerplaats, dit wordt afgevoerd
  • 21 maart: hakseldag vervalt
  • 23 maart: aansluiting sproeileiding wordt naar later datum verplaatst
  • 24 maart: zomertoiletten weer open zoals gepland
  • 24 maart: overleg over recente inbraken wordt naar later datum verplaatst
  • 26 maart: ledenvergadering DH wordt naar later datum verplaatst
  • 18 april: feestelijke opening ‘de Coöp’; nog onduidelijk of die ook wordt uitgesteld
  • 9 mei: opschoondag

 


Bestuur: snoeihout naar parkeerplaats v.a. 18 maart

De hakseldag op zaterdag 21 maart vervalt. Maar: alle tuinleden mogen hun snoeihout vanaf woensdag 18 maart naar de parkeerplaats komen brengen. Door de verruimde ‘aanvoertijd’ kan iedereen dat in alle rust doen, en voorkomen we onnodige drukte.
Het parkeerterrein wordt met linten afgezet. Begin met stapelen aan de slootzijde, bij de grote gastank. Vandaar langs de zijkant van de parkeerplaats doorstapelen, hoek om enzovoorts.
Het snoeihout wordt zo snel mogelijk met een kraanwagen ‘opgeknijpt’ en afgevoerd. Geen houtsnippers dit jaar dus.

 


Bestuur: sproeileidingen later aangesloten

Op maandag 23 maart zou de firma Stolze de ringleiding op de vier tuingroepen komen aansluiten. Dit wordt tot nader orde uitgesteld. Gelukkig zit er nog een hoop water in de grond…

 


Bestuur: clubhuis dicht, zomertoiletten open

Ons clubhuis is voorlopig gesloten. Op maandag 23 maart worden wel de zomertoiletten aangesloten. Ze zijn vanaf dinsdag weer te gebruiken. De winter-wc gaat dan dicht.

 

 

 

 


Wordt vervolgd?

Het bestuur gaat ons op de hoogte houden over nieuwe ontwikkelingen via deze nieuwsbrief en door publicaties in de kastjes op de vier tuingroepen.

 

 

 

 

 


De coöp: plantjes en kweekgoed over?

De voorraad plantjes op de gemeenschappelijke tuin groeit gestaag. De eerste ‘giften’ van medetuiniers zijn ook al binnen. Heb je zaaigoed, stekken, planten of struiken over? Geef ze dan aan de Coöp. Zet je groene gift achter het ijzeren hek, daar vinden we het wel.

 

 


Nieuwsbrief gemist?

Voor wie de eerdere nieuwsbrieven nog niet gezien heeft: ze staan op de website > tuincomplexen > Delftse Hout. En het meest recente nummer hangt in de informatiekastjes op het complex. Zo blijft iedereen bij!

 


 

Meedenken over de tuin, helpen met opbouwen, met kweken of meehelpen met de nieuwsbrief? Alle hulp is welkom. Laat het ons weten via: decoop@atv-levenslust.nl