Close

Lid worden

1. Aanmelden

Als u in aanmerking wilt komen voor een tuin, meldt u zich dan aan als lid voor de wachtlijst.
U kunt zich aanmelden door het online aanmeldformulier in te vullen.
Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging via e-mail.
Hieronder vindt u hoe u uw inschrijving compleet maakt.

2. Betalen inschrijfgeld

Tegelijk met de aanmelding betaalt u het inschrijfgeld (zie online aanmeldformulier).
Nadat uw inschrijving is verwerkt en het inschrijfgeld is ontvangen, bent u lid van de vereniging.

3. Wachtlijst

Als u zich heeft ingeschreven en het inschrijfgeld heeft betaald komt u op de wachtlijst voor een tuin te staan. Jaarlijks krijgt u een rekening om uw inschrijving te verlengen. Wanneer deze niet wordt voldaan vervalt uw plaats op de wachtlijst. Ook zodra u een tuin heeft overgenomen vervalt uw plaats op de wachtlijst.
U kunt zich daarna weer aanmelden/inschrijven (bijv. als u een andere tuin wilt) maar u komt dan automatisch helemaal onderaan de lijst te staan.
Er is veel belangstelling voor een tuin dus de wachtlijst is de laatste jaren behoorlijk gegroeid; het kan lange tijd duren voordat uw positie op de wachtlijst u een reële kans geeft. Hou hier rekening mee.
Omdat wij serieuze kandidaten een kans willen geven om op termijn een tuin over te kunnen nemen houden wij de inschrijving vooralsnog open.

4. Verkassers
Tuineigenaren die graag van tuin willen veranderen krijgen geen voorrang op wachtlijstleden. Ook zij moeten – net als de nieuwe wachtlijstleden – het aanmeldformulier invullen en opsturen naar ledenadministratie@atv-levenslust.nl.
Tegelijk met deze aanmelding betaalt u ook jaarlijks het inschrijfgeld (zie online aanmeldformulier) voor wachtlijstleden. Nadat de inschrijving is verwerkt en het inschrijfgeld is ontvangen, bent u wachtlijstlid van de vereniging en wordt u onderaan de wachtlijst geplaatst. Na verloop van tijd zal de positie op de wachtlijst vanzelf verbeteren.

5. Tuinuitgifte

Eens per kwartaal worden de vrijgekomen tuinen verkocht. Deze tuinen worden vermeld in het blad Levenslustigheden en staan op de website (hier).
De datum van de avond waarop de verkoop plaatsvindt staat ook vermeld in het blad en op de website.
Details over hoe de verkoop in zijn werk gaat, staan in het document Tuinuitgifte protocol.pdf